';

Аджика “По-кавказьки”

Image module

Аджика «По-кавзказьки»  – це приправа, яку використовують в своїх стравах жителі гірських місцевостей. Гостра, пряна, вона відмінно відтіняє навіть найтонший смак приготовленої їжі. Її склад цілком і повністю натуральний: томатна паста, подрібнений часник, солодкий перець та прянощі – кріп, петрушка та коріандр, поєднання яких дарує неповторного пікантного смаку. Аджика «По-кавказьки» найкраще доповнює м’ясні страви, такі, як шашлик, запечені рульки, курячі ніжки та ніжні реберця молодого теляти.

Cклад:
томатна паста (58,8 %), вода питна, прянощі (кріп, петрушка, коріандр), сіль кухонна , цукор, сушені овочі (перець солодкий, часник), регулятор кислотності – оцтова кислота ,  екстракт гострого перцю.

Маса нетто (г)212
Лінійні розміри (мм)60х60х105
Кількість в упаковці (шт)6
Вага упаковки (кг)2,34
Термін придатності (міс.)36
Штрих-код4820015944016
Кількість на європалеті2160

СХОЖА ПРОДУКЦІЯ

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ
0 800 50 50 110
бесплатно со стационарных