';

HoReCa Гірчиця Діжонська

Image module

Гірчиця «Діжонська» є найбільш популярною у світі приправою,  яка названа на честь французького міста Діжон, що було центром виробництва гірчиці у ранньому середньовіччі.  Для багатьох  вона  стала улюбленою приправою, та використовується для того, щоб додати особливої пікантності та аромату стравам із м’яса, риби, а також холодним закускам та салатам.

Компанія ПАТ «Луцьк Фудз» пропонує  гірчицю «Діжонська», яка виготовляється з перетертих зерен сарептської та білої гірчиці, з добавлянням натурального виноградного оцту, солі та спецій. Вона відрізняється насиченим пряним ароматом, солонуватим смаком та ніжною вершковою консистенцією. Пакування продукту можливе у скляну банку твіст-офф та пластикове відро різної ваги, з  терміном придатності до 16 місяців, в залежності від виду пакування та умов зберігання.

Маса нетто (кг)5,4
Упаковкапластикове відро
Кількість в упаковці (шт)2
Вага упаковки (кг)11,28
Термін придатності (міс.)16
Кількість на європіддоні (шт)56

СХОЖА ПРОДУКЦІЯ

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ
0 800 50 50 110
бесплатно со стационарных