Сьогодні ПрАТ «Луцьк Фудз» – відомий український виробник бакалійної продукції, передове підприємство, що активно розвивається, спеціалізується на виробництві та продажі високоякісних продуктів харчування, а саме: томатних соусів, пасти, аджики, гірчиці, кетчупів, натуральних і столових оцтів. Півстолітні трудові здобутки дають право з гордістю заявляти про себе як про «Соусну компанію – лідера» на ринку України.

1945

Історія становлення ПрАТ «Луцьк Фудз» сягає своїм корінням до 1945 року, коли було засновано Луцький міський харчовий комбінат.

1963

на території заводу розпочинається консервне виробництво.

1967

дата початку виробництва хрону та гірчиці, зведення будівлі з виробництва виноматеріалів.

1976

до підприємства приєднується макаронна фабрика. У цьому ж році Луцький міський харчовий комбінат змінює назву на «Луцький завод продтоварів».

1976

послідовно відбувається приєднання цехів безалкогольних напоїв в м. Рожище та смт. Торчин.

1979

виробництво безалкогольних напоїв. За наступні три роки було побудовано цех і освоєно виробництво мінеральних вод, які видобуваються з двох свердловин глибиною 300 та 900 метрів.

1997

підприємство змінило форму власності – створено ВАТ «Луцький завод продтоварів».

1999

було зареєстровано ТМ «Руна», представлену широкою гамою бакалійної продукції.

1999

випускаються томатні соуси, в переліку яких: «Український», «Сацебелі», «Краснодарський фірмовий», «Шашличний пікантний», «Гострий фірмовий», «Кетча»,  «Лечо», «Чардаш» угорський, «Гриль».

2001

за рішенням зборів акціонерів підприємство було перейменовано у ВАТ «Луцьк Фудз».

2004

на ринок було виведено суббренд мінеральної води «Джерело здоров’я» та «Лучеська», а також розпочато розлив спеціально підготовленої пом’якшеної питної води у ємності 5 та 19 літрів.

2005

перша партія оцтів з харчової сировини: «Оцет натуральний 6%-ий винний», «Оцет натуральний 6%-ий пряний», «Оцет натуральний 6%-ий яблучний», «Оцет натуральний 6%-ий на травах» та «Оцет натуральний 6%-ий спиртовий».

2005

зареєстровано нову торгову марку «Рідний край», під якою виготовляються томатні соуси та пасти, столовий оцет.

2007

компанія ВАТ «Луцьк Фудз» виготовляє новий продукт – гірчицю, яка представлена двома видами: гірчиця «З хроном» та гірчиця «Міцна».

2008

ВАТ «Луцьк Фудз» виводить на ринок новинку – майонез ТМ «Руна» в асортименті: «Європейський преміум», «Провансаль класичний» та «Салатний».

2008

підприємство пропонує споживачам смачні кетчупи: «Лагідний», «Шашличний», «Гострий».

2009

розпочалося виробництво гірчиці в ексклюзивній банці 210 г, а також відбулося повне оновлення дизайну соусів ТМ «Руна» та «Рідний край».

2009

підприємство отримало сертифікат ISO 9001:2008 (номер сертифікату: 75 100 60120).

2010

випуск кетчупів в новому дизайні, оновлення смаків лінійки соусів, натуральних оцтів у склі 0,33 л, ікри кабачкової, овочевої, баклажанної, грибної

2010

випуск квасолі в томаті, макаронів з твердих сортів пшениці ТМ «Руна», двох нових видів гірчиці ТМ «Руна» і двох видів гірчиці ТМ «Рідний край», 5 нових видів томатної пасти під ТМ «Руна» і «Рідний край».

2011

перейменовано назву підприємства ВАТ «Луцьк Фудз» на ПрАТ «Луцьк Фудз». Розпочали виготовляти кетчупи та соуси в упаковці той-пак, нову лінійку соусів для дітей від 3-х років та розпочали реалізацію хрону з буряком.

2012

ПрАТ «Луцьк Фудз» отримало оцінку «Відмінно» від Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» (кетчуп «Шашличний» ТМ «РУНА»).

2012

запуск власного виробництва – кабачкової ікри – була розроблена і затверджена рецептура.

2012

ПрАТ «Луцьк Фудз» придбало ліцензію на ексклюзивне право використання бренду «Едим дома» на упаковці соусів і приправ ТМ «Руна».

2012

відзначився запуском в серійне виробництво 2 SKU майонезу, отриманням диплому у конкурсі «100 кращих товарів України». Розпочато виробництво соєвого соусу у скляній пляшці 230 г.

2013

компанія випустила новий вишуканий продукт «Runa Premium» з яскравими смаками «Сацебелі класичний», «Барбекю» та «Наршараб».

2014

повне оновлення дизайну продукції  ТМ «Рідний край». Переведено виробництво натурального оцту у скляну пляшку 0,5 л.

2014

розпочато виробництво і продаж натуральних соусів у скляній пляшці 235 г, серед яких: «Сацебелі», «Шашличний фірмовий», «Кетча»,  «Лечо», «Чардаш», «Гриль», «З Грибами».

2015

запровадили виробництво натурального соусу «Чилі» в скляній пляшці 235 г.

2015

запуск продукції – гірчиці Рідний край у скляній банці 350г, натурального оцту 3% «Яблучний» та «Спиртовий»

2015

запуск продукції соусів, пасти, гірчиці та кетчупів для каналу HoReCa

2016

запуск діжонської гірчиці та майонезного соусу для Експортних клієнтів.

2016

проведення ребрендингу ТМ “Руна”

2016

запуск перших справжніх американських соусів “BBQ Smokey” та “BBQ Original” у пляшці 255 г. Запуск кетчупів у дой-паці 300г. – «Шашличний», «Чилі», «Лагідний»

Image module

Про продукцію підприємства можна з впевненістю сказати, що вона створена для смакового задоволення споживачів, у яких за півстоліття уже сформовано думку про продукт, а знак ТМ «Руна» ідентифікується, як смак, якість, довіра. Гарантом якості нашої продукції – є дотримання високої культури та гігієни виробництва, використання лише якісної сировини. На підприємстві впроваджено систему менеджменту якості згідно міжнародних стандартів ISO 9001:2008.

Сьогодні ПрАТ «Луцьк Фудз» активно впроваджує інноваційні проекти, вдосконалює технологію виробництва, застосовує найсучасніше обладнання та від вікових традицій зберігає найцінніше. Керівництво ПрАТ «Луцьк Фудз» зуміло зібрати надзвичайно дружній колектив однодумців. Сьогодні на підприємстві працює більше 270 найкращих фахівців у цій галузі.

Успіх продукції ПрАТ «Луцьк Фудз» полягає у повністю інтегрованому процесі виробництва та вдалому управлінні. Компанія співпрацює з понад 40 дистрибуційними агенціями, має налагоджені контакти з великими торговельними мережами.

Таким чином, Ви маєте можливість долучитися до роботи сучасного підприємства з давніми традиціями та разом з усіма забезпечити ріст власного добробуту та добробуту підприємства.

Image module