Аджика «По-кавзказьки» – це приправа, яку використовують в своїх стравах жителі гірських місцевостей. Гостра, пряна, вона відмінно відтіняє навіть найтонший смак приготовленої їжі. Її склад цілком і повністю натуральний: томатна паста, подрібнений часник, солодкий перець та прянощі – кріп, петрушка та коріандр, поєднання яких дарує неповторного пікантного смаку. Аджика «По-кавказьки» найкраще доповнює м’ясні страви, такі, як шашлик, запечені рульки, курячі ніжки та ніжні реберця молодого теляти.
Cклад:
томатна паста (58,8 %), вода питна, прянощі (кріп, петрушка, коріандр), сіль кухонна , цукор, сушені овочі (перець солодкий, часник), регулятор кислотності – оцтова кислота , екстракт гострого перцю.
Маса нетто (г) | 212 |
Лінійні розміри (мм) | 60х60х105 |
Кількість в упаковці (шт) | 6 |
Вага упаковки (кг) | 2,34 |
Термін придатності (міс.) | 36 |
Штрих-код | 4820015944016 |
Кількість на європалеті | 2160 |