';

HoReCa Соус “Лечо”

Image module

Соус “Лечо” – це один з найбільш популярних соусів у країнах Східної Європи. Походить він від однойменної угорської страви, до складу якої входить солодкий болгарський перець, томатний соус та овочі. Має неординарний, солодкуватий та приємний овочевий присмак, а тому може бути використаний для приготування більшості страв. Найкраще цей соус використовувати до м’яса і сосисок на грилі, стейків та шашликів.

Cклад:
вода питна, томатна паста (24,4 %), цукор, сушені овочі (перець солодкий, цибуля, морква, часник), сіль кухонна, крохмаль модифікований кукурудзяний, регулятор кислотності – оцтова кислота, прянощі та/або екстракти прянощів.

Маса нетто (кг) 5,7
Упаковка пластикове відро
Кількість в упаковці (шт) 2
Вага упаковки (кг) 11,88
Термін придатності (міс.) 6
Кількість на європіддоні (шт) 56

СХОЖІ ПРОДУКТИ

admin