Соус “Лечо” – це один з найбільш популярних соусів у країнах Східної Європи. Походить він від однойменної угорської страви, до складу якої входить солодкий болгарський перець, томатний соус та овочі. Має неординарний, солодкуватий та приємний овочевий присмак, а тому може бути використаний для приготування більшості страв. Найкраще цей соус використовувати до м’яса і сосисок на грилі, стейків та шашликів.
Cклад:
вода питна, томатна паста (24,4 %), цукор, сушені овочі (перець солодкий, цибуля, морква, часник), сіль кухонна, крохмаль модифікований кукурудзяний, регулятор кислотності – оцтова кислота, прянощі та/або екстракти прянощів.
Маса нетто (кг) | 5,7 |
Упаковка | пластикове відро |
Кількість в упаковці (шт) | 2 |
Вага упаковки (кг) | 11,88 |
Термін придатності (міс.) | 6 |
Кількість на європіддоні (шт) | 56 |